Perquè escollir-nos?

SOM EL SEU ASSESOR ESPECIALITZAT

Gestió senzilla

Gestioni els seus dominis de la forma més simple, a través del seu assessor, e-mail, telèfon o el seu portal de gestió.

Asseguri el seu lloc Web

Els nostres certificats SSL asseguraran el seu lloc Web al millor preu del mercat.

Gestió automatitzada

Els nostres sistemes automatitzats li avisaran de la renovació dels seus dominis i serveis, per que sempre pugui decidir amb temps.

Atenció personalitzada

Disposarà d'un assessor assignat per ajudar-lo a gestionar tots els seus dominis i serveis, i assessorar-lo sobre noves extensions i productes de YSI.

Els nostres serveis

Serveis de hosting, màrqueting i desenvolupament

Servidors dedicats

Podem oferir-li una àmplia gamma de sistemes operatius i plataformes de maquinari, i estarem encantats en ajudar-lo a escollir les opcions idònies per al seu projecte. Sempre disposem d'una selecció d'ofertes pre-configurades amb un bon preu i rendiment òptim.

Programació avançada

Modificació i programació d'aplicacions segons les seves necessitats. Java, Javascript, PHP, Shell, SQL. Sistemes d'automatització de sistemes, recopilació de dades. Apps mòbils i serveis Web, i molt més!

Suport tècnic

Li oferim el millor suport tècnic tingui o no el seu servidor amb nosaltres. Feines d'assistència puntual o integrals amb l'objectiu de que el millor suport li costi el menys possible.

Servidors compartits

La millor relació qualitat / preu. Servidors de correu electrònic, Web i bases de dades MySQL gestionats de forma senzilla des d'un panel Plesk, amb ampliacions immediates de recursos i suport tècnic personalitzat.

Gestió de sistemes

Gestionem el seu servidor dedicat Unix, Linux o Windows per que sempre rendeixi al màxim rendiment. Ens encarreguem d'actualitzacions de sistemes, gestió i control de seguretat de plataformes.

Registre de dominis i marques

Registrem al seu nom dominis de qualsevol nivell, amb qualsevol extensió. Registrem la seva marca a nivell nacional, europeu o global. Serveis de seguiment i vigilància de registres, per la seva tranquil·litat.

COMENCI ARA!

Li oferim 10% de descompte TOT UN ANY!

Disposi del seu servidor en minuts

Encarregui ara el seu servidor dedicat i aconsegueixi un descompte immediat del 10% a la seva quota mensual durant TOT EL PRIMER ANY!